22.01.2020

Vi har skiftet navn til Sunpardise Norge AS

Vi har skiftet navn til Sunpardise Norge AS

Windoor er en ledende spesialisert aktør i byggebransjen med kunden i fokus. Siden 1985 har vi utviklet, produsert og markedsført balkong systemer, vinterhager og fasade seksjoner for boliger, samt fasader, glasstak, vinduer og dører for næringseiendommer. Våre produkter forbedrer kvaliteten på boligen og øker verdien av eiendommen for våre kunder.

Windoor Norge er en del av Sunparadise med hovedkvarter i Sveits og datterselskaper i Sverige, Danmark, Norge, Polen, England, Tyskland og Tyrkia. WinGroup eies av det svenske familie-eide investeringsselskapet Nordstjernan.

Fra og  med mars 2020 vil Windoor Norge AS endre navn til Sunparadise Norge AS. Med navneendringen vil vi fortsette å markedsføre og selge våre produkter i Skandinavia, under samme merke som i resten av Europa. Endringen skjer samtidig i alle land, hvor vi har opereret  under merkevaren Windoor. En felles merkevare i Europa vil gi oss store fordeler i produktutvikling, markedsføring og salg , som vil komme våre kunder til gode.

Våre produkter vil fortsette å utvikles og produseres i vår egen fabrikk, og sikre produkter av høyeste kvalitet og raske leveranser. Med markedsledende design, kvalitative valg av materialer og innovative løsninger, er våre produkter ikke bare fine å se på, men også svært holdbare og raske å montere.

Sunparadise Norge fortsetter å være en del av Sunparadise familien med sin sterke bedriftskultur, der kundefokus og kundetilfredshet er kjernen i alt vi gjør -det eneste som forandres er vårt navn.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt

 
Kristian Petermann
Managing Director/Market Director Scandinavia
+46 734 200159
 
Øystein Smith Kjær
Sales Manager Norway
+47 966 24 606
 
Fredrik Berg
Key Account Manager Norway
+47 979 01 109
 
Ann Charlott Farmen
Internal Project Manager Norway
+47 909 54 508