14.03.2018

Rickard Lindqvist tiltrer stillingen som administrerende direktør i WinGroup

Rickard Lindqvist tiltrer stillingen som administrerende direktør i WinGroup

Rickard Lindqvist tiltrer stillingen som administrerende direktør i WinGroup 1. august 2018. Rickard Lindqvist kommer rett fra Lindab Group, der han har vært regionsjef for Lindab Groups virksomhet i Sentral- og Øst-Europa. Tidligere har Rickard hatt en rekke internasjonale oppdrag internt i Spiro Group, inkludert stillingene som administrerende direktør og konsernsjef over en periode på ti år. Rickard er siviløkonom fra Uppsala universitet i Sverige.

Rickard Lindqvist avløser Anders Knutsson hvis kontrakt med WinGroup utløper i 2018. Jeg vil takke Anders for hans verdifulle innsats i WinGroup de siste fire årene. Anders overlater stafettpinnen til Rickard 1. august i år. For å sikre en smidig overgang for alle kunder og ansatte, kommer Anders til å arbeide parallelt med Rickard i en kort periode.

Vi ønsker Rickard velkommen til WinGroup, og jeg ønsker Anders lykke til videre på ferden.


Lars Lindgren 

Styreleder, WinGroup AG 
Senior Investment Manager, Nordstjernan

 

Om WinGroup
WinGroup er et europeisk konsern med hovedkontor i Sveits samt datterselskaper i Norge, Danmark, Sverige, England, Tyskland, Sveits og Tyrkia. WinGroup eies av det svenske investeringsselskapet Nordstjernan og har cirka 430 ansatte. Vi utvikler, produserer og markedsfører aluminiums- og glassystemer til byggesektoren som gir økt bokvalitet og øker verdien på våre kunders eiendommer. Med markedsledende design, kvalitative materialvalg og innovative løsninger er våre produkter ikke bare rene blikkfang, men også svært holdbare og enkle å montere. Det gjør WinGroup til en trygg og engasjert partner med kunden i fokus. Du kan stole på Windoor –  fra idé til ferdigstilling. Vil du vite mer om WinGroup, besøk www.wingroup.ch