02.03.2017

Windoor Norges moderselskap WinGroup kjøper Pemalux

Windoor Norges moderselskap WinGroup kjøper Pemalux

Windoor Norges moderselskap WinGroup AG har kjøpt Pemalux Sp. Z.o.o., en produsent og leverandør av glass og aluminiumsfasader med produksjonsanlegg i Polen. Oppkjøpet vil styrke WinGroup`s produkt- tilbud på det europeiske markedet.
 
Pemalux, med en omsetning på €8.5M i 2016, er en anerkjent produsent og leverandør av innglassings systemer for byggeprosjekter i Skandinavia. Pemalux produksjonsanlegg  på 2 600 m2 ligger i Malbork i Polen, nær havnen i Gdansk, og  sysselsetter 55 personer. Pemalux har en rekke  etablerte leverandører, inklusive Schüco og Sapa Building Systems med en sterk tradisjon av høy service og sikker levering.  

Anders Knutsson, CEO WinGroup kommenterer: “Vi er veldig glade, og ønsker Pemalux velkommen til WinGroup. Oppkjøpet, medfører at Pemalux, sammen med  Windoor og Sunparadise nå kan tilby en komplett produktportefølge innen glass- og aluminiumfasader. Det medfører også tilgang til et sterkt og proffesjonellt nettverk av forhandlere i Norge og Sverige, samt et nytt produksjonsanlegg  i Polen.

Edward Mathisen, grunnlegger av Pemalux kommenterer: “Jeg er veldig fornøyd med å ha funnet en profesjonell industriell kjøper av Pemalux. Jeg ser store muligheter for vekst og utvikling av Pemalux i Wingroup`s eksisterende forhandlernettverk i Skandinavia, Tyskland, Sveits, UK og Østerrike”.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Anders Knutsson +41789600888

Edward Mathisen +47 90116077


Om WinGroup
WinGroup er et  europeisk konsern med hovedkontor i Sveits samt datterselskaper i Sverige, Danmark, Norge, England, Tyskland, Sveits og Tyrkia. WinGroup eies av det svenske investerings-selskapet Nordstjernan og har ca 430 ansatte. Vi utvikler, produserer og markedsfører aluminium- og glassystemer for byggesektoren, som forbedrer kvaliteten på boligen og øker verdien på eiendommen for våre kunder. Med markedsledende design, kvalitetssikrede materialer og innovative løsninger er våre produkter ikke bare pene å se på, men også meget holdbare og raske å montere. Det gjør WinGroup til en trygg, engagasjert partner med kunden i fokus som du kan ha  fortrolighet til - fra idé til  ferdig design.
 
For mer informasjon om WinGroup, besøk www.wingroup.ch