Vi er en pålitelig, engasjert partner som du kan føle deg trygg på - fra konsept til ferdig design

Engasjerte partnere

Enten du er en arkitekt, konsulent, eller bor i et borettslag tror vi at du setter pris på design, kvalitet og muligheter. Med markedsledende design, materialer og innovative løsninger, er våre produkter  ikke bare pene å se på, men også svært holdbare og enkle å installere.

Er det på tide å renovere eller bygge nye i din bolig?

Våre balkongrekkverk er bygget på et svært fleksibelt system basert på ekstruderte aluminiumsprofiler. Velg form og farge som passer ditt prosjekt best. Selvfølgelig møter vi alle sikkerhetsstandarder.

En balkong er ikke bare en balkong. Den kan ha ulik utforming, og kan tilpasses kundens ønsker og behov- avhengig av hva den skal brukes til og hvilke krav som stilles til design.

Design, arkitektur og funksjonalitet vil tilføre verdi

Design, arkitektur og funsksjonalitet skal gi merverdi.Uansett om det er helt nye balkonger, eller renovering av eksisterende balkonger, legger vi i Windoor stor vekt på at alle deler integreres og bidrar til en helhet. Din livskvalitet er avgjørende for hvordan du trives. Bor du i en leilighet er det stor forskjell på det å ha en balkong- både for de som har små barn , grønne fingre, eller bare det å nyte av deilige sommerkvelder. Uansett om det gjelder renovering av en eksisterende balkong eller en helt ny , kan vi hjelpe til. Vi finner alltid en løsning som passer deg og ditt behov. Vi hjelper deg gjennom prosessen fra begynnelse til slutt.