Balkonginnglassing som gjør en forskjell

Balkonginnglassing som gjør en forskjell

En innglaset balkong reduserer støy fra trafikk og andre forstyrrende lyder, samtidig som det skaper integritet og støver ikke like lett ned som en åpen balkong. En overbygd balkong utvider også bruken av  balkongen til mye større deler av året. Lukene kan lukkes når temperaturen faller og det regner, for deretter å åpnes igjen når solen kommer frem.

Hvis du vil redusere energiforbruket, er en innglasset balkong en god ide. Den innglassede balkongen isolerer og skaper et skille mellom leilighetenes varme inneklima og den kalde utsiden. Det er en miljøvennlig løsning som har en positiv effekt på energiforbruket og til slutt oppvarmings kostnadene.

Våre fleksible, designede innglassings systemer er basert på ekstruderte aluminiumsprofiler og glass, der du selv velger system og farge som passer best for ditt prosjekt - selvfølgelig oppfyller vi alle sikkerhetsstandarder og garantier.

Trivsel og komfort

Trivsel og komfort

Bokvaliteten din blir vesentlig høyere med en innglasset, værbeskyttet balkong som stenger ute trafikkstøy og luftforurensning.

Energibesparing

Energibesparing

En innglasset balkong bidrar til redusert energiforbruk, noe som både er bra for lommeboken din og vårt felles miljø.

Verdiøkning

Verdiøkning

Når du investerer i en balkonginnglassing med markedsledende design og materialer av høy kvalitet,øker verdien på boligen din.