Løsningene som øker verdien på din kommersielle eiendom

Øk verdien på din kommersielle eiendom gjennom å skape en attraktiv og moderne glass og aluminiumsfasade med funksjonell design! Pemalux har løsningene som tilpasses etter kundens behov og de unike forutsetningene som gjelder for hvert enkelt byggeprosjekt.

Siden 2017 har Pemalux vært en del av WinGroup. Det betyr at Windoors utvalg har blitt enda sterkere, og at vi kan tilby et komplett sortiment av vinduer, dører, skyve- og foldedører, aluminiums og glass- fasader fra velkjente leverandører som Sapa Building Systems, Schüco og Aluprof.

Pemalux har et eget produksjonsanlegg i Polen og har lenge vært en etablert aktør i Skandinavia. Hele sortimentet holder svært høy kvalitet, og samtlige produkter tilsvarer markedets krav til brannklasser, sikkerhet og isolering.

Fasader
Den nye fasaden kan enkelt integreres med eiendommens form og eksisterende plassering av dører og fasader. Her finnes det nærmest ubegrensede muligheter til å skape en helt ny, utvendig identitet for spesifikke butikk- eller restaurantlokaler. Fasadesystemene er bygget med 50 mm brede profiler med ulik dybde som er utformet for å gi stabilitet mot dimensjonale belastninger. Velg mellom forskjellige isolasjonsverdier.

Glasstak
Slipp inn lyset med et glasstak! Pemalux glasstak system er tilpasset for både 2-glass og 3-glass og isolerer godt. Det finnes forskjellige profileringsbredder for de horisontale og vertikale profilene og for delingsprofilene.

Vinduer
Aluminiumsvinduer har lang levetid og er enkle å vedlikeholde. Pemalux tilbyr vindussystemer med lav U-verdi og ytelser helt ned til passivhusnivå. Vinduene kan leveres som faste eller åpningsbare i mange forskjellige varianter. Vindusprofilene er basert på stabile konstruksjoner og tilbyr også god lydisolering.

Dører
Dørene kan leveres med en lang rekke glasstyper, i både 2-glass og 3-glass, med lav U-verdi og god tetthet. Du kan også velge en dør med sikkerhetsglass som beskytter mot hærverk og innbrudd. En foldedør gir den størst mulige åpningen mellom innendørs og utendørs. Pemalux tilbyr skyve- og foldedører av høyeste kvalitet, med forskjellige åpningsvarianter – enten fra siden eller midten. Opptil tre skinner gjør det mulig å åpne opp 2/3 av elementet. Dørene kan leveres med 2- eller 3-glass og gode U-verdier. Låsning i topp- og bunnprofiler gir god innbruddsbeskyttelse.