03.04.2018

Windoor tar sikte på kommersielle eiendommer

Windoor tar sikte på kommersielle eiendommer

I fjor kjøpte Windoor Norge sitt moderselskap WinGroup AG opp det polske selskapet Pemalux, som produserer og leverer glass- og aluminiumsystemer med produksjonsanlegg i Polen. 

Gjennom dette oppkjøpet kan vi nå tilby et bredt sortiment av produkter til glass- og aluminiumfasader. Produkter som øker verdien på din kommersielle eiendom og skreddersys etter dine spesifikke ønsker og behov.

- Pemalux moderne produksjonsanlegg på 2600 kvadratmeter ligger i Malbork i Polen, i nærheten av havnen i Gdansk. Der produseres det høykvalitative produkter fra kjente leverandører som Sapa Building Systems, Schüco og Aluprof som oppfyller samtlige krav til brannklasser, sikkerhet og isolering i markedet, sier Christer Rapp, administrerende direktør i Windoor Business Area.

- Vi produserer fasader, tak, inngangspartier, vinduer og dører som enkelt integreres i eiendommen. Det finnes nærmest ubegrensede muligheter for å skape et nytt utseende for en butikk eller restaurant. Vi tilbyr produkter for hvert byggeprosjekts unike forutsetninger, fortsetter Christer Rapp.

- Pemalux har lenge vært en etablert og anerkjent aktør i Skandinavia; selskapets produkter kompletterer vårt eksisterende produktsortiment perfekt, og vi er svært stolte over å ha fått dette selskapet med på laget, avslutter Christer Rapp.

Les mer om våre produkter for kommersielle eiendommer her