01.08.2016

Windoor Norge styrker intern prosjekt funksjon

Windoor Norge styrker intern prosjekt funksjon

Sunparadise Norge har ansatt Thomas Klavenes som Intern prosjektleder. Thomas Klavenes har jobbet som Design Engineer i Aker Solutions.


22.01.2020

Vi har skiftet navn til Sunpardise Norge AS

Vi har skiftet navn til Sunpardise Norge AS

Windoor er en ledende spesialisert aktør i byggebransjen med kunden i fokus. Siden 1985 har vi utviklet, produsert og markedsført balkong systemer, vinterhager og fasade seksjoner for boliger, samt fasader, glasstak, vinduer og dører for næringseiendommer. Våre produkter forbedrer kvaliteten på boligen og øker verdien av eiendommen for våre kunder.

Windoor Norge er en del av Sunparadise med hovedkvarter i Sveits og datterselskaper i Sverige, Danmark, Norge, Polen, England, Tyskland og Tyrkia. WinGroup eies av det svenske familie-eide investeringsselskapet Nordstjernan.

Fra og  med mars 2020 vil Windoor Norge AS endre navn til Sunparadise Norge AS. Med navneendringen vil vi fortsette å markedsføre og selge våre produkter i Skandinavia, under samme merke som i resten av Europa. Endringen skjer samtidig i alle land, hvor vi har opereret  under merkevaren Windoor. En felles merkevare i Europa vil gi oss store fordeler i produktutvikling, markedsføring og salg , som vil komme våre kunder til gode.

Våre produkter vil fortsette å utvikles og produseres i vår egen fabrikk, og sikre produkter av høyeste kvalitet og raske leveranser. Med markedsledende design, kvalitative valg av materialer og innovative løsninger, er våre produkter ikke bare fine å se på, men også svært holdbare og raske å montere.

Sunparadise Norge fortsetter å være en del av Sunparadise familien med sin sterke bedriftskultur, der kundefokus og kundetilfredshet er kjernen i alt vi gjør -det eneste som forandres er vårt navn.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt

 
Kristian Petermann
Managing Director/Market Director Scandinavia
+46 734 200159
 
Øystein Smith Kjær
Sales Manager Norway
+47 966 24 606
 
Fredrik Berg
Key Account Manager Norway
+47 979 01 109
 
Ann Charlott Farmen
Internal Project Manager Norway
+47 909 54 508
 

 
 


20.08.2019

Hold høsten og kulden ute med en innglasset balkong

Hold høsten og kulden ute med en innglasset balkong

En innglasset balkong fungerer ikke bare som en klimaskjerm , den har også en isolerende effekt for leiligheten som fører til betydelige besparelser på oppvarmingskostnadene.

Det er nok flere enn oss som ikke er helt klare for høsten. Bladene blir gule, og faller av trærne, og  temperaturen faller sakte. Vi setter på varmen innendørs, noe som øker oppvarmingskostnadene. Da kan en innglasset balkong gjøre en forskjell.

Hvis du ønsker å redusere varmeforbruket, kan en innglasset balkong være en god ide. Den innglassede balkongen har en isolerende effekt og skaper enn barriære mellom leilighetens varme inneklima og kulden utenfor. Det er en miljløvennlig løsning som har en positiv effekt på energiforbruket og oppvarmingskostnadene, sier John Tuneld, produktansvarlig for balkonginnglassing på Windoor Sverige.

Hvor stor besparelsen blir avhenger av hvor mye av balkongen man velger å glasse inn. En innglasset balkong dekker vanligvis 25 %, noe som reduserer varmekonsumet med opptil 5 %. Det viser tall fra National Building Research Institute (SBi).

I tillegg til den isolerende effekten, og reduserte energikostnader, forlenges også utendørs -sesongen, i og med at balkongen kan brukes store deler av året. Innglassingen kan lukkes når temepaturen faller, og regnet øser ned, for deretter å åpnes igjen når solen titter frem.

- En innglasset balkong forlenger sesongen. På høsten og vinteren beskytter glasset mot vær og vind, samtidig som du kan oppleve naturen utenfor uten å måtte gå ut. Når våren og varmen kommer, skyver du bare glasset til siden, og du kan nyte solen og den friske luften. En innglasset balkong reduserer også støy fra trafikk og andre forstyrrende lyder, samtidig som den skaper integritet og ikke skitnes til like lett, forklarer John Tuneld.

Se våre balkonginglassingssystem


07.06.2019

Balkong innglassing som gir trivsel og komfort

Balkong innglassing som gir trivsel og komfort

Inne kvaliteten din vil bli betydelig høyere med en innebygd, vær beskyttet balkong som reduserer trafikkstøy og forurensning.

En innglasset balkong reduserer støy fra trafikk og andre forstyrrende lyder, samtidig som det skaper integritet og ikke blir så lett forurenset som en åpen balkong. En innglasset balkong utvider også utesesongen da balkongen kan brukes i store deler av året. Glassene kan lukkes når temperaturen faller og det regner og deretter åpnes igjen når solen titter frem.

Les mer om fordelene med en innglasset balkong


29.05.2019

Innglasset balkong gjør en forskjell for miljøet

Innglasset balkong gjør en forskjell for miljøet

Foto: Peab

Hvis du vil redusere energiforbruket, er en innglasset balkong en god ide. Den innglassede balkongen isolerer og skaper en sluse mellom leilighetens varme inneklima og den kalde utsiden.

Det er en miljøvennlig løsning som bidrar til redusert energiforbruk, som gir fordeler både for din egen lommebok og vårt felles miljø.

Her kan du lese mer om fordelene med en innglasset balkong
 


26.06.2019

Balkong innglassing som øker verdien av ditt hjem

Balkong innglassing som øker verdien av ditt hjem

Ved å investere i en balkonginnglassing med markedsledende design og kvalitativt materialvalg, øker verdien av ditt hjem.

Design, arkitektur og funksjonalitet øker verdien på din bolig. Hvis du bor i en leilighet, gjør en balkong stor forskjell - både for de som har små barn, grønne fingre eller for å nyte nydelige sommerkvelder. Våre fleksible, designede innglassnings systemer er basert på ekstruderte aluminiumsprofiler og glass, der du selv velger system og farge som passer best for ditt prosjekt - selvfølgelig oppfyller vi alle sikkerhetsstandarder og garantier.

Her kan du lese mer om fordelene med en innglasset balkong


10.10.2018

Slik tar du vare på din innglassede balkong

Slik tar du vare på din innglassede balkong

En innglasset balkong eller uteplass kan brukes store deler av året. Her er et par ting du bør huske på for å få langvarig glede av den nye innglassede balkongen din.

- Innglassingen er ikke en utvidelse av dagligstuen, men en kraftig beskyttelse mot vær og vind. Når det regner og blåser kraftig, kan regnvann trenge inn på balkongen gjennom mindre utette steder i skjøter og fuger på den eksisterende bygningen. Selv ved maksimal tetting i skjøtene kan fukt i enkelte tilfeller trenge gjennom både betong og teglstein. Dette er normalt. Du bør imidlertid ta høyde for dette når du innreder balkongen, sier John Tuneld, Produktansvarlig for Balkonginnglassing på Windoor Sverige.

- Når været slår raskt om, eller om balkongdøren har stått åpen og den varme inneluften treffer det kalde ytterglasset, kan det oppstå kondens. Åpne opp en eller flere luker for å få bort kondensen raskt. Kondensproblemer vil avta med tiden ettersom gulv, tak og vegger tørker. Vær tålmodig! Vi kan anbefale deg å skaffe en termostatstyrt varmevifte som effektivt fjerner kondens og dessuten gir et behagelig miljø. Ventilasjon kombinert med luftsirkulasjon er den beste medisinen, forklarer John Tuneld.

- Det er viktig å pusse vindusglassene regelmessig. Bruk gjerne en nal med forlengelsesskaft. Du bør ikke forsøke å løfte ned glasset, selv om systemet ditt tillater det. Aluminiumsprofilene vaskes i likhet med glasset, med en myk klut 3 til 4 ganger i året. Hold skinneprofilene som lukene beveger seg i, rene. Skinneprofiler, låser og beslag skal smøres regelmessig med silikonspray, konkluderer John Tuneld.

Vennligst les våre brukerveiledning og pleietips


03.04.2018

Windoor tar sikte på kommersielle eiendommer

Windoor tar sikte på kommersielle eiendommer

I fjor kjøpte Windoor Norge sitt moderselskap WinGroup AG opp det polske selskapet Pemalux, som produserer og leverer glass- og aluminiumsystemer med produksjonsanlegg i Polen. 

Gjennom dette oppkjøpet kan vi nå tilby et bredt sortiment av produkter til glass- og aluminiumfasader. Produkter som øker verdien på din kommersielle eiendom og skreddersys etter dine spesifikke ønsker og behov.

- Pemalux moderne produksjonsanlegg på 2600 kvadratmeter ligger i Malbork i Polen, i nærheten av havnen i Gdansk. Der produseres det høykvalitative produkter fra kjente leverandører som Sapa Building Systems, Schüco og Aluprof som oppfyller samtlige krav til brannklasser, sikkerhet og isolering i markedet, sier Christer Rapp, administrerende direktør i Windoor Business Area.

- Vi produserer fasader, tak, inngangspartier, vinduer og dører som enkelt integreres i eiendommen. Det finnes nærmest ubegrensede muligheter for å skape et nytt utseende for en butikk eller restaurant. Vi tilbyr produkter for hvert byggeprosjekts unike forutsetninger, fortsetter Christer Rapp.

- Pemalux har lenge vært en etablert og anerkjent aktør i Skandinavia; selskapets produkter kompletterer vårt eksisterende produktsortiment perfekt, og vi er svært stolte over å ha fått dette selskapet med på laget, avslutter Christer Rapp.

Les mer om våre produkter for kommersielle eiendommer her

 


14.03.2018

Rickard Lindqvist tiltrer stillingen som administrerende direktør i WinGroup

Rickard Lindqvist tiltrer stillingen som administrerende direktør i WinGroup

Rickard Lindqvist tiltrer stillingen som administrerende direktør i WinGroup 1. august 2018. Rickard Lindqvist kommer rett fra Lindab Group, der han har vært regionsjef for Lindab Groups virksomhet i Sentral- og Øst-Europa. Tidligere har Rickard hatt en rekke internasjonale oppdrag internt i Spiro Group, inkludert stillingene som administrerende direktør og konsernsjef over en periode på ti år. Rickard er siviløkonom fra Uppsala universitet i Sverige.

Rickard Lindqvist avløser Anders Knutsson hvis kontrakt med WinGroup utløper i 2018. Jeg vil takke Anders for hans verdifulle innsats i WinGroup de siste fire årene. Anders overlater stafettpinnen til Rickard 1. august i år. For å sikre en smidig overgang for alle kunder og ansatte, kommer Anders til å arbeide parallelt med Rickard i en kort periode.

Vi ønsker Rickard velkommen til WinGroup, og jeg ønsker Anders lykke til videre på ferden.


Lars Lindgren 

Styreleder, WinGroup AG 
Senior Investment Manager, Nordstjernan

 

Om WinGroup
WinGroup er et europeisk konsern med hovedkontor i Sveits samt datterselskaper i Norge, Danmark, Sverige, England, Tyskland, Sveits og Tyrkia. WinGroup eies av det svenske investeringsselskapet Nordstjernan og har cirka 430 ansatte. Vi utvikler, produserer og markedsfører aluminiums- og glassystemer til byggesektoren som gir økt bokvalitet og øker verdien på våre kunders eiendommer. Med markedsledende design, kvalitative materialvalg og innovative løsninger er våre produkter ikke bare rene blikkfang, men også svært holdbare og enkle å montere. Det gjør WinGroup til en trygg og engasjert partner med kunden i fokus. Du kan stole på Windoor –  fra idé til ferdigstilling. Vil du vite mer om WinGroup, besøk www.wingroup.ch


25.09.2015

Windoor dempet støyen på drømmebolig

Windoor dempet støyen på drømmebolig

På Bragernes Strand i Drammen har JM bygget 40 leiligheter i en fantastisk beliggenhet ved elven . Men det var et problem, lyd fra blant annet Strandveien , E18 og jernbane forstyrret døgnet rundt. Det var ikke hyggelig å være på balkongene. Selv inne i leilighetene ble beboerne forstyrret  av  trafikkstøy.

Se filmen om prosjektet


02.03.2017

Windoor Norges moderselskap WinGroup kjøper Pemalux

Windoor Norges moderselskap WinGroup kjøper Pemalux

Windoor Norges moderselskap WinGroup AG har kjøpt Pemalux Sp. Z.o.o., en produsent og leverandør av glass og aluminiumsfasader med produksjonsanlegg i Polen. Oppkjøpet vil styrke WinGroup`s produkt- tilbud på det europeiske markedet.
 
Pemalux, med en omsetning på €8.5M i 2016, er en anerkjent produsent og leverandør av innglassings systemer for byggeprosjekter i Skandinavia. Pemalux produksjonsanlegg  på 2 600 m2 ligger i Malbork i Polen, nær havnen i Gdansk, og  sysselsetter 55 personer. Pemalux har en rekke  etablerte leverandører, inklusive Schüco og Sapa Building Systems med en sterk tradisjon av høy service og sikker levering.  

Anders Knutsson, CEO WinGroup kommenterer: “Vi er veldig glade, og ønsker Pemalux velkommen til WinGroup. Oppkjøpet, medfører at Pemalux, sammen med  Windoor og Sunparadise nå kan tilby en komplett produktportefølge innen glass- og aluminiumfasader. Det medfører også tilgang til et sterkt og proffesjonellt nettverk av forhandlere i Norge og Sverige, samt et nytt produksjonsanlegg  i Polen.

Edward Mathisen, grunnlegger av Pemalux kommenterer: “Jeg er veldig fornøyd med å ha funnet en profesjonell industriell kjøper av Pemalux. Jeg ser store muligheter for vekst og utvikling av Pemalux i Wingroup`s eksisterende forhandlernettverk i Skandinavia, Tyskland, Sveits, UK og Østerrike”.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Anders Knutsson +41789600888

Edward Mathisen +47 90116077


Om WinGroup
WinGroup er et  europeisk konsern med hovedkontor i Sveits samt datterselskaper i Sverige, Danmark, Norge, England, Tyskland, Sveits og Tyrkia. WinGroup eies av det svenske investerings-selskapet Nordstjernan og har ca 430 ansatte. Vi utvikler, produserer og markedsfører aluminium- og glassystemer for byggesektoren, som forbedrer kvaliteten på boligen og øker verdien på eiendommen for våre kunder. Med markedsledende design, kvalitetssikrede materialer og innovative løsninger er våre produkter ikke bare pene å se på, men også meget holdbare og raske å montere. Det gjør WinGroup til en trygg, engagasjert partner med kunden i fokus som du kan ha  fortrolighet til - fra idé til  ferdig design.
 
For mer informasjon om WinGroup, besøk www.wingroup.ch


05.05.2016

Tom Holmen ny salgssjef for Windoor Norge AS

Tom Holmen ny salgssjef for Windoor Norge AS

Tom Holmen kommer fra en stilling som commercial produkt manager fra Inwido Norge. Han tiltrådte sin stilling fra den 1. Mai, med den oppgave å etablere et nytt forhandlernettverk i Norge.